Suchá vína
V této kategorii najdete vína z Pálavy s nejnižším obsahem zbytkového cukru. Patří sem vína s obsahem zbytkového cukru do 4 gramů na litr, případně až 9 gramů s maximálním rozdílem 2 gramy mezi zbytkovým cukrem a obsahem kyselin na litr.
Aurelius okouzlí vůní malin a jahod, zatímco chuť lesního ovoce doplňuje osvěžující kyselina. Ideální volba pro milovníky ovocných vín.
Burbunda = cuvée, které vzniklo spojením odrůd Chardonnay a Pinot Blanc. Jedná se o suché bílé velmi komplexní víno vhodné pro konzumaci ihned nebo k založení archivu.
Lehké víno se zelenožlutým nádechem, muškátovou vůní a svěží chutí. Vyniká tóny citrusů, angreštu, broskve a jemného grapefruitu.
Ryzlink rýnský s vůní a chutí meruněk, minerální charakter a svěží kyselina vás zaujmou svou plností a atraktivním dojmem na patře.
Víno s jemně květinovou vůní lípy, lučního kvítí a medových tónů. Chuť zaujme grepem, červeným rybízem a svěžím angreštem.
Ryzlink Vlašský přináší prvotní vůni rozkvetlé louky z pod Pálaví, následovanou chutí tropického ovoce a příjemnou kyselinkou.
Typický Ryzlink Vlašský. V jeho aroma dominuje citrus, květiny, med a oloupané vlašské oříšky. Chutná svěže díky výrazné kyselině.